0756200076
+

Blog masini de spalat rufe si vase-Superservice.ro

Service si reparatii masini de spalat rufe vase si uscatoare

Masini vase Ariston

By: | Tags: | Comments: 8,780

Ariston-masini de spalat vase

Mașină de spălat vase nu pornește.

Problema ar putea fi cauza interferențelor electrice, caz în care un “reset” ar trebui  efectuat.
Încercați să comutați mașina de spălat vase prin apăsarea butonului de pornire / oprire. Apăsați același buton după câteva secunde pentru a reporni aparatul. Totul în regulă?
Sau:
Încercați trăgând ștecherul și conectându-l din nou după câteva secunde. Totul în regulă?
Mașina de spălat vase nu poate scurge corect, în cazul în care se întâmplă acest lucru, indicatorul de program ar trebui să clipească.
Verificați dacă furtunul de evacuare nu a fost strivit în timpul instalării.
Sau:
Poate instalatorul a uitat să scoata capacul de la furtunul de evacuare: verificați dacă furtunul este introdus corect în priza de evacuare a sistemului de instalației sanitare.
Sau:
Gura de scurgere a sistemului de instalații sanitare casa ta ar putea fi înfundată: scoateți furtunul din priza de evacuare și goliți apa reziduală într-o găleată.

Mașina de spălat vase nu poate alimenta cu apa .

Filtrul furtunului de admisie poate fi înfundat de nisip / calcar: încercați să slăbiți furtunul de alimentare de la robinetul de alimentare cu apă și curățați filtrul.
Sau:
Verificați dacă robinetul de alimentare cu apă este deschis sau și că nu există întreruperi în alimentarea cu apă.
Sau:
Presiunea de rețea de alimentare cu apă poate fi prea mica: verifică dacă acesta nu este mai mică de 0,5 bar.
Mașină de spălat vase lasă pete albe  chiar și după spălarea lor sub jet de apă.
Petele pot fi din cauza acumulării excesive de spumă, atunci când se utilizează detergenți multi-funcția de tablete (de exemplu, detergenți 3-în-1, etc).
Setați opțiunea comprimat, dacă există la modelul dvs., pentru fiecare ciclu de spălare.
Sau:
Dacă modelul dvs. nu are opțiunea de tablete, încercați să utilizați o jumătate de comprimat pe ciclu.
Sau:
Rezultatele spălării îmbunătățită, se obține prin utilizarea de detergenți pulbere și adăugarea de lichid de clătire în compartimentul corespunzător.
Petele albe pot fi cauzate de nivelul de duritate a apei din rețeaua de alimentare cu apă și, prin urmare, de la setarea incorectă a parametrului relativ la mașina de spălat vase.
Utilizarea de multi-funcția de tabletă de detergent (de exemplu, 3-în-1 detergenți, etc), și care rezultă spumă excesivă build-up poate împiedica rezultatul de uscare.
În esență, o uscare performanta depinde de utilizarea de calitatea lichidului de clatire . În cazul în care preferați să utilizați tablete de detergent, vă recomandăm să utilizați o jumătate de tabletă per ciclu de spălare și de a adăuga lichid de clătire în compartimentul corespunzător.

You must be logged in to post a comment.