0756200076
+

Blog masini de spalat rufe si vase-Superservice.ro

Service si reparatii masini de spalat rufe vase si uscatoare

Reparatii masini de spalat Ariston

By: | Tags: , | Comments: 3,140

Reparatii masini de spalat Ariston-Service masini de spalat ariston

reparatii masini de spalat ariston-service masini vase

Tel urgente : 0756200076 / 0745159098 Tudor Virgil

Masina de spalat Ariston din gama de modele AQSD,AQUALTIS,AQXF etc foloseste 2 componente esentiale : placa de bord si placa C.I Trifazica.

Ce inseamna trifazica pe acest model de masina de spalat? Zgomot redus la spalare ,mai exact motorul nu mai foloseste perii colectoare .

Placa trifazica alimenteaza direct motorul prin intermediul unui bloc de comanda care se regaseste in centrul placii C.i pe un radiator de aluminium.

Recomandarea mea ar fi sa incercati sa ocoliti aceste modele ,daca ati cumparat una din aceste modele respectati cu strictete recomandarile producatorului.

Ce se poate intampla?

Daca o astfel de masina este montata in mediu umed sa va luati adio de la ea in cel mai scurt timp, o alimentare cu energie electrica de proasta calitate (sub 220V,contacte la priza de proasta calitate).

Fluctuatiile de tensiune o afecteaza din start.Adica daca veti observa ca masina nu mai porneste de nici un fel (becuri de avertizare stinse) este posibil sa aveti un panou frontal defect (pret 485 ron), in al al-2 -lea caz placa C.I de comanda (pret680 ron)

 

Reparatii masini de spalat Ariston

Service masini de spalat Ariston

Piese de schimb Ariston

You must be logged in to post a comment.